Basketball’sCool: permanente instuif

Bij de Basketball’sCool kunnen kinderen op zaterdag ochtend om 10:30 een uur lang training krijgen van de Twente Buzzards trainers, zonder dat ze direct in een competitie spelend team worden gezet. Het is een permanente instuif. In de lijn van Peanutbasketball draait het bij de lessen om samen spelen en plezier maken. De kinderen ervaren de voordelen van sporten in groepsverband en maken zo op een leuke, intensieve en gezellige manier kennis met basketball.

Via de Basketball’sCool kunnen de kinderen in hun eigen tempo kennis maken met basketball. Speciaal voor deze groep kinderen is een laagdrempelige manier ontwikkeld om in aanraking te komen met basketball en opgenomen worden in de vereniging. De kinderen betalen per keer een kleine bijdrage die elke 4 weken word voldaan.

Kinderen van 6 tot en met 12 kunnen deelnemen aan de basketballschool. Voor tien euro per 4 weken(aaneengesloten) kan Uw kind weer deelnemen aan de Basketballschool. Uw kind wordt geen lid van de vereniging en is derhalve niet verzekerd voor (sport)ongevallen tijdens deze trainingen.

Locatie: sporthal Hasseler Es

Data van de trainingen volgt nog. Wilt u uw kinderen mee laten trainen, mail dan naar basketballschool@twentebuzzards.nl

voor nadere informatie kunt U zich richten tot:

basketballschool@twentebuzzards.nl