Basketball­school

Mededeling:
Zaterdag 21 oktober is er ivm herfstvakantie geen basketballschool


Aanmelden kan via coördinator Eric Hoek
, basketballschool@twentebuzzards.nl

Bij de Basketball School kunnen kinderen van 6-12 jaar die kennis willen maken met basketball op zaterdag ochtend om 11:00 een uur lang training krijgen van de Twente Buzzards trainers zonder dat ze direct in een competitie spelend team worden gezet. Bekijk de Basketball School flyer voor actuele data voor dit seizoen. Het is een permanente instuif. In de lijn van Peanutbasketball draait het bij de lessen om samen spelen en plezier maken. De kinderen ervaren de voordelen van sporten in groepsverband en maken zo op een leuke, intensieve en gezellige manier kennis met basketball

Via de Basketball School kunnen de kinderen in hun eigen tempo kennis maken met basketball. Speciaal voor deze groep kinderen is een laagdrempelige manier ontwikkeld om in aanraking te komen met basketball en opgenomen worden in de vereniging. De kinderen betalen per keer een kleine bijdrage die elke 4 weken word voldaan.

Kinderen van 6 tot en met 12 kunnen deelnemen aan de basketballschool. Voor tien euro per 4 weken (aaneengesloten, contant te voldoen tijdens de training) kan Uw kind deelnemen aan de Basketballschool. Uw kind wordt geen lid van de vereniging en is derhalve niet verzekerd voor (sport)ongevallen tijdens deze trainingen.

Locatie: sporthal Hasseler Es
Tijdstip: Zaterdag 11:00-12:00

Zorg aub voor eigen sportkleding, sportschoen en vergeet niet om uw kind een bidon, drinkflesje of pakje drinken mee te geven.

Wilt u uw kinderen mee laten trainen of voor nadere informatie kunt u contact opnemen onze basketballschool@twentebuzzards.nl.

Voor meer informatie kunt u ook de flyer raadplegen (zie downloads).

Downloads


Contact persoon
Eric Hoek
Basketball School
basketballschool@twentebuzzards.nl