Sponsoren

Klik op het logo om naar de facebookpagina van Café ’t Neutje te gaan.

Aloude tijden herleven in café ’t Neutje aan de Pastoriestraat in het centrum van Hengelo. Nostalgie. Als vanouds. Het is de oudste kroeg van de stad, gevestigd in het oudste pand van Hengelo (1652).
Met diverse speciaalbieren en een goede wijnkaart. De kroeg beschikt ook over een draaitafel en een dj. Bovendien is er een overdekte biertuin. Het buitenterras gaat open zodra het weer dat toelaat.

Klik op het logo om naar de website van Greven Strafrecht advocatuur in Borne te gaan.

Één van de weinige kantoren in Twente gespecialiseerd in strafzaken, voor zowel particulieren als bedrijven.
Het juiste adres voor alles wat met het strafrecht te maken heeft, in iedere fase van het strafproces. Met jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht.

Klik op het logo om naar de website van Fysio Bruggeman te gaan.

Bij Fysio Bruggeman zijn uitsluitend erkende fysiotherapeuten werkzaam. Ze werken met effectieve behandelmethodes om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij je fysieke klachten. Bovendien hebben ze contracten met alle zorgverzekeraars en hanteren ruime openingstijden.
Zij zijn gespecialiseerd in fysieke klachten zoals: rug-, nek-, schouder, elleboog-, pols-, heup-, knie-, voet-, bekken- , reumatische klachten en Long Covid klachten.

Klik op het logo om naar de website van Elfrink ten Bokum te gaan.

Elfrink ten Bokum is dé specialist in internationaal belastingadvies. Hierbij kan u denken aan zaken doen in en met het buitenland, wonen in het buitenland en alles wat op fiscaal gebied raakvlakken heeft met Nederland en een ander land.
Elfrink ten Bokum Administratie + Advies is de administratieve tak gericht op het ontlasten en adviseren van de ondernemer.