Beste leden en ouders,

Hierbij sturen wij jullie de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021-2022. We gaan vanaf 7 juni trainen met de nieuwe teams. Bij de voorlopige teamindeling staan ook de trainingstijden -zalen tot de zomervakantie. Er staan nog geen trainer/coaches vermeld, omdat deze nog niet allemaal bekend zijn. Daar zijn we nog mee bezig. Dit volgt op een later tijdstip. Tijdens de komende trainingen is wel altijd een trainer aanwezig. Wij willen jullie er verder op wijzen dat er nog steeds Corona maatregelen van kracht zijn. De meest actuele informatie is te vinden in de meegestuurde link:

https://nocnsf.nl/nieuws/2021/05/sport-verder-open-per-5-juni

Daarnaast is hieronder de nieuwe teamindeling te downloaden:

Kort samengevat:

Per 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand bij sporten waarbij dat voor de beoefening van de sport niet haalbaar is. Groepslessen zijn weer toegestaan. Jongeren waren eerder al van deze beperkingen vrijgesteld. 

Ook zijn wedstrijden weer toegestaan, binnen en buiten. De jeugd tot en met 17 jaar mag per 5 juni weer in competitieverband uitkomen, vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden tussen sporters van de eigen club worden gespeeld. In beide gevallen is nog geen publiek toegestaan.

Kleedkamers en douches mogen weer open. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen, tijdens het sporten mag deze af. Na het sporten gelden wel de basisregels, waaronder anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden.

vragen en opmerkingen kun je tot uiterlijk 15 juni sturen naar technischezaken@twentebuzzards.nl.  

Met vriendelijke groet,

TC Twente Buzzards