‼️ Meisjes, jongens, dames en heren ‼️

Na een periode van weinig sporten en veel thuiszitten voor iedereen, komen wij met goed nieuws! Deze zomer worden de MIKL Basketball Camps voor het eerst georganiseerd. De camps zullen in de eerste week van de zomervakantie (van de betreffende regio) plaatsvinden in Hengelo en in Tilburg.

In Hengelo zal het camp plaats vinden van 12 t/m 14 juli in onze eigen sporthal Hasseler Es. Naast Mike Schilder zullen ook teamgenoten Jerom Oude Aarninkhof en Bart van Schaik aanwezig zijn als coaches. Laat deze kans om te leren van deze toppers niet liggen en schrijf je snel in!

Deelnemen kan van 8 t/m 18 jaar. Er is plek voor iedereen, ongeacht niveau! LET OP! Om genoeg persoonlijke aandacht te kunnen geven en de kwaliteit van het camp te waarborgen, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar…

De camps staan onder leiding van Mike Schilder en hij wordt ondersteund door andere toppers uit de Nederlandse Eredivisie! Wil jij in jouw vakantie ook lekker basketballen, nieuwe vrienden ontmoeten en de mooiste herinneringen maken? Laten we dan samen onze passie delen en er een onvergetelijke ervaring van maken!

Voor meer info en inschrijven: miklbasketball.com

Hopelijk tot snel op één van de camps, wij hebben er zin in! 🏀💙🤍🦅